این چگونه به شما می آموزد که چگونه به طور دائمی حساب تیک تاک خود را با استفاده از Android ، iPhone یا iPad حذف کنید. پس از حذف حساب کاربری خود ، در صورت تغییر نظر شما به مدت 30 روز در وضعیت “غیرفعال شده” باقی خواهد ماند. اگر در این بازه زمانی وارد سیستم نشوید ، تمام داده ها و محتوای حساب شما برای همیشه از TikTok حذف می شود.

قدم ها

چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

حذف اکانت تلگرام

حذف اکانت های دیگر

۱. TikTok را بر روی تلفن یا رایانه خود باز کنید.

نماد یادداشت موسیقی سیاه و سفید آن را در صفحه اصلی (iPhone / iPad) یا در کشوی برنامه (Android) پیدا خواهید کرد.

  • اگر به حذف حساب خود ادامه دهید ، به همه محتوای TikTok خود دسترسی پیدا خواهید کرد. اگر مواردی را در برنامه خریداری کردید ، واجد شرایط بازپرداخت نخواهید بود.

چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

۲. روی آیکون پروفایل ضربه بزنید.

این طرح کلی شخص در گوشه پایین سمت راست صفحه است.

  • اگر قبلاً وارد حساب کاربری خود نشده اید ، اکنون از شما خواسته می شود این کار را انجام دهید.

چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

۳. روی منوی سه نقطه • • • ضربه بزنید.

در گوشه بالا سمت راست صفحه است.


چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

۴. روی مدیریت حساب من ضربه بزنید.

در بالای منو است


چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

۵. به پایین بروید و روی حذف حساب ضربه بزنید.

در انتهای صفحه مدیریت My Account قرار دارد. این صفحه تأیید را نشان می دهد که جزئیاتی درباره حذف حساب شما ارائه می دهد.

  • اگر حساب خود را با یک سرویس رسانه های اجتماعی مانند توییتر یا فیس بوک ایجاد کرده اید ، باید قبل از نمایش صفحه تأیید ، تأیید و ادامه ورود به آن سرویس را بزنید.

چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

۶. بر روی دکمه Delete Account ضربه بزنید.

در پایین صفحه است. یک پنجره تأیید ظاهر می شود.

  • بسته به نحوه تنظیم حساب خود ، ممکن است از شما خواسته شود شماره تلفن خود را تأیید کنید و برای تأیید حذف ، کد تأیید را وارد کنید. دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید تا بررسی کنید آیا از شما خواسته شده است.

چگونه اکانت تیک تاک Tik Tok خود را به طور کامل حذف کنیم

۷. برای تایید روی حذف کلیک کنید.

شما بلافاصله از TikTok خارج خواهید شد. اکنون که حساب شما غیرفعال شده است ، فیلم های شما برای دیگران در برنامه قابل مشاهده نخواهد بود.

  • اگر نظر خود را تغییر دادید ، قبل از پایان دوره 30 روزه مجدداً وارد حساب خود شوید.

منبع : wikihow