اسنپ‌چت یک اپلیکیشن ارسال و دریافت تصاویر مخصوص سکوی تلفن همراه از شرکت اسنپ‌اینک می‌باشد که توسط ایوان اشپیگل و بابی مورفی از دانشجویان دانشگاه استنفورد بنیانگذاری و توسعه داده شده‌است. با استفاده از این برنامه، کاربران می‌توانند عکس گرفته یا ویدئو ضبط کنند و سپس به آنها متون یا نقاشی اضافه و آنها را به لیستی از دریافت کنندگان مشخص شده ارسال کنند. این تصاویر و ویدئوها اصطلاحاً اسنپ نامیده می‌شوند.

مانند هر شبکه اجتماعی دیگری بنا به هر دلیلی امکان دارد شما بخواهید اکانت اسنپ چت خود رو حذف کنید.این چگونه به شما می آموزد که چگونه به طور دائم حساب Snapchat خود را با استفاده از رایانه یا دستگاه تلفن همراه خود حذف کنید.

الف. حذف اکانت اسنپ چت در موبایل

چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۱. برنامه Snapchat را باز کنید.

این برنامه زرد رنگ و با نماد شبح است.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۲. انگشت خود را روی صفحه بکشید

وقتی این کار را از صفحه دوربین انجام دهید ، منوی اصلی را آورده است.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۳. روی نماد چرخ دنده ضربه بزنید

در گوشه بالا سمت راست صفحه نمایش شما قرار دارد.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۴. به پایین بروید و روی پشتیبانی ضربه بزنید.

این در صدر مجموعه چهارم گزینه های منو قرار دارد.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۵. روی حساب من و تنظیمات ضربه بزنید

 این سومین انتخاب در صفحه شما خواهد بود.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۶. روی اطلاعات حساب ضربه بزنید

این منو تمام تغییراتی را که می توانید در حساب خود ایجاد کنید ارائه می دهد.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۷. روی حذف حساب من ضربه بزنید

یک صفحه جدید با دستورالعمل حذف حساب شما بارگیری می شود.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۸. برای حذف حساب خود روی پیوند ضربه بزنید

 در بالای کلمه “page” باید به رنگ آبی باشد.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۹. پسوورد خود را وارد کنید

برای تأیید خاتمه حساب کاربری خود باید رمز ورود خود را وارد کنید.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۱۰. روی ادامه ضربه بزنید

صفحه ای که تأیید عدم اعتبار حساب Snapchat شما غیرفعال شده است ، روی صفحه شما ظاهر می شود. حساب Snapchat شما به مدت 30 روز غیرفعال می شود و سپس در صورت عدم استفاده مجدد به صورت دائم حذف می شود.

  • با ورود به سیستم ظرف 30 روز می توانید دوباره حساب خود را فعال کنید.

ب. دیلیت اکانت اسنپ چت در کامپیوتر

چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۱. به www.snapchat.com بروید.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۲. به پایین بروید و روی پشتیبانی کلیک کنید

 می توانید این مورد را در عنوان “Community” در انتهای صفحه پیدا کنید.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۳. روی حساب و تنظیمات من کلیک کنید

این سومین انتخاب در گزینه های منو در سمت چپ صفحه خواهد بود.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۴. اطلاعات حساب را کلیک کنید

این اولین انتخاب در فهرست است. بعد از انتخاب این گزینه ، یک فهرست جدید ظاهر می شود.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۵. روی حذف حساب من کلیک کنید

یک صفحه جدید در سمت راست صفحه شما بارگیری می شود.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۶. برای حذف حساب کاربری خود روی پیوند کیک کنید

در بالای کلمه “page” باید به رنگ آبی باشد.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۷. نام کاربری و رمز عبور Snapchat خود را وارد کنید.

  • اگر گذرواژه خود را فراموش کرده اید ، گزینه “Forgot My Password” را انتخاب کرده و دستورالعمل های ارسال شده به ایمیل خود را دنبال کنید.

چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۸. روی جعبه من یک ربات نیستم کلیک کنید.

این تحت اطلاعات ورود به سیستم شما خواهد بود. پس از بررسی کادر ، گزینه تأیید صحت را دنبال کنید.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

9. روی ورود به سیستم کلیک کنید

 با این کار صفحه حذف حساب بارگیری می شود.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

۱۰. رمز عبور snapchat خود را وارد کنید

 برای تأیید خاتمه حساب کاربری خود باید دوباره رمز ورود خود را وارد کنید.


چگونه اکانت اسنپ چت را به صورت کامل دیلیت و حذف کنیم

11. ادامه را کلیک کنید

 تأیید می کنید که حساب Snapchat شما غیرفعال شده است. حساب Snapchat شما به مدت 30 روز غیرفعال می شود. بعد از 30 روز حساب حذف خواهد شد.

  • برای فعال شدن مجدد حساب خود ، هر زمان در طول 30 روز به حساب کاربری خود وارد شوید.