سپیده ولی الله 588 روز پیش بدون دیدگاه

آموزش کسب درآمد از همکاری در فروش + انواع آن

همکاری در فروش یکی از روش های پردرآمد و پولساز کسب و کار اینترنتی است. ساده ترین تعریف از همکاری در فروش یعنی این که شما محصولات و خدمات دیگران را میفروشید و به ازای فروشی که از سمت شما صورت می گیرد پورسانتی را دریافت کنید. ساده ترین روش کسب و کار اینترنتی کسب درآمد از سیستم همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ است. به سیستم افیلیت مارکتینگ، بازاریابی پورسانتی هم اطلاق می‌شود زیرا در این سیستم فروش یک واسط بین خریدار و فروشنده اصلی وجود دارد. در واقعا شما خدمت و محصول خود را به واسطه یک سایت یا پلتفرم آنلاین به فروش می رسانید و بابت این موضوع به آن واسط پورسانت یا کارمزد پرداخت می کنید. 

آموزش کسب درآمد از همکاری در فروش + انواع آن

سیستم همکاری در فروش مناسب چه کسانی است؟

سیستم همکاری در فروش مناسب دو دسته از افراد است:

یک: صاحبان پلتفرم یا وب سایت آنلاین که هرروز بازدید کننده و کاربران خود را دارند.

دو: افرادی که بستر اینترنتی برای عرضه خدمت یا محصول خود ندارند و از طرفی هزینه و سرمایه کافی برای ایجاد آن در دسترس‌شان نیست.
دسته اول با ایجاد امکان فروش برای دسته دوم به عنوان پارتنر فروش کارمزد و پورسانت دریافت می کند و دسته دوم هم با فروش بدون دردسر و هزینه اضافه از طریق پلتفرم آنلاین دسته اول به درآمد می‌رسد.

در حال حاضر بزرگ‌ترین فروشگاه‌های آنلاین در دنیا و حتی ایران نیز از سیستم همکاری در فروش استفاده می‌کنند. زیرا پیاده‌سازی سیستم همکاری در فروش، هم به سود کسب و کارهاست (چون افراد برای آن‌ها بازاریابی می‌کنند و فروش‌شان بیشتر می‌شود) و هم به سود کاربران (چون از این طریق می‌توانند درآمدهای خیلی خوبی را کسب کنند)


انواع سیستم‌های همکاری در فروش

سیستم های همکاری در فروش انواع مختلفی دارند و هر کدام به نوعی مزایا و معایبی را با خود به همراه دارند. در ادامه این چگونه به بررسی چند روش میپردازیم.

1. پرداخت به ازای هر فروش

در این نوع از همکاری در فروش به ازای هر فروشی که ایجاد می‌شود، پورسانتی به حساب صاحب وب‌سایت یا پلتفرم آنلاین اضافه می‌شود.


 2. پرداخت به ازای هر ثبت نام کاربر

در این نوع، هدف اصلی، فروش کالا یا خدمات نیست، بلکه افزایش تعداد کاربران سایت مدنظر است. مثلاً ممکن است هدف، دریافت اطلاعات مخاطب مثل نام، ایمیل، شماره تماس و … باشد تا بعداً بتواند از طریق رپش های دیگر مارکتینگ، کار فروش و جذب لید را انجام دهد.


 3. پرداخت به ازای هر بازدیدکننده

یکی دیگر از انواع همکاری در فروش، جذب بازدیدکننده برای وب‌سایت است. بسیاری از کسب و کارها، از این روش برای بهبود سئوی سایت و افزایش رتبه در موتور جستجتوی گوگل استفاده می‌کنند.

آموزش کسب درآمد از همکاری در فروش + انواع آن

چه بسترهایی مناسب پیاده‌سازی سیستم همکاری در فروش است؟

بسترهایی که می توانند سیستم همکاری در فروش را پیاده‌ سازی کنند و در اختیار فروشندگان قرار دهند:

 ۱. فروشگاه‌های اینترنتی : اگر فروشگاه اینترنتی دارید و محصولاتی را می‌فروشید، می‌توانید این سیستم را در کسب و کارتان پیاده کنید. دیجی کالا و دیوار نمونه‌هایی از این دست هستند.

 ۲. وب‌سایت‌های فروش فیلم و سریال : در سال‌های اخیر، فروش فیلم و سریال به صورت آنلاین، گسترش پیدا کرده است. وب‌سایت‌هایی چون فیلیمو، نماپا و … اکثر این وب‌سایت‌ها، سیستم همکاری در فروش دارند.

 ۳. شرکت‌های هاستینگ : مثل نت‌افراز، میهن‌وب‌هاست و … که با در اختیار قرار دادن لینک به کاربران امکان فروش‌شان را افزایش می‌دهد.

 ۴. کسب و کارهای آموزش‌محور : اگر محصولات دانلودی یا محصولات آموزشی می‌فروشید. مثل مجموعه آکادمی منظم و ماهان.

 ۵. سوپر اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های تاکسی آنلاین : مثل اسنپ. در حال حاضر، اسنپ این امکان را در اختیار کاربرانش قرار داده تا بتوانند برای خود درآمدزایی داشته باشند.

۶. پلتفرم‌های برگزاری وبینارهای آنلاین مثل ایسمینار

۷. پلتفرم‌های گردشگری و سفر، مثل علی بابا و لست سکند.


مزایای سیستم همکاری در فروش برای فروشندگان

  • به انبار و انبارگردانی نیازی ندارید.
  • نگران مشتری نخواهید بود برند یا سامانی که سیستم همکاری در فروش را دارد مشتریان بالقوه‌ای را در اختیار شما خواهد گذاشت.
  • هزینه‌ی تبلیغات و برندینگ نخواهید داشت به عبارتی اعتبار از مجموعه اصلی خواهید گرفت.
  • نیاز به سرمایه اولیه برای تاسیس سایت، سئو، طراح و… نخواهید داشت.
  • ارتباط مستقیم با مشتریان و خریداران ندارید و پشتیبانی أمور مشتریان نیز بر عهده شما نیست.
  • در زمان، انرژی و هزینه‌ها‌یتان صرفه جویی خواهد شد.

آموزش کسب درآمد از همکاری در فروش + انواع آن

به عنوان یک فروشنده چطور می توانید از سیستم همکاری در فروش درآمدزایی کنید؟

شما به عنوان یک فروشنده محصول یا خدمت (از یک جزوه یا فایل آموزشی گرفته تا فروش هر نوع کالا و اشیائی) باید مخاطب هدف خود را بشناسید اگر محصول یا خدمت شما سرویسی عمومی باشد پلتفرم‌هایی چون دیجی کالا و همچنین دیوار می توانند برای شما مناسب باشند.  برای مثال برای اضافه شدن به سیستم افیلیت مارکتینگ دیجی کالا ابتدا باید به سایت سلر یا همان فروشندگان دیجی کالا وارد شوید و ثبت‌نام کنید و سپس پنل فروشگاهی مختص به شما ارائه خواهد شد و طبق قوانین و دسور العمل‌ها پیش خواهید رفت.


پر طرفدار‌ترین سیستم همکاری در فروش در ایران کدام است؟

سیستم‌های همکاری در فروش زیادی درسال‌های گذشته و جاری در ایران فعالیت می‌کنند. در چند سال اخیر دیجی‌کالا با روی کار آوردن سیستم همکاری در فروش خود، توانسته سهم گسترده و وسعی از این بازار را از آن خود کند و حتی بازیگران قدیمی‌تر این بازار را به حاشیه ببرد. از سیستم‌های قدیمی افیلیت مارکتینگ ایران همچنین می‌توان میهن استور را نام برد. در حال حاضر، پرطرفدارترین سیستم همکاری در فروش ایرانی را می‌توان سیستم دیجی‌کالا دانست، زیرا به نسبت باقی رقبا حوزه‌های گسترده‌تری را از سراسر کشور پوشش می دهد و از طرفی، برند دیجی‌کالا به تنهایی اعتبار لازم و کافی را به همکاران فروش و مشتریان  آن بخشیده است.

آموزش کسب درآمد از همکاری در فروش + انواع آن

جمع بندی

اگر سرمایه‌ی زیادی ندارید و از طرفی خدمت یا محصولی را می‌توانید ارائه دهید که مشتریان بالقوه آنلاین زیادی دارد و همچنین نیاز به برندسازی دارید اما در حال حاضر زمان و هزینه کافی برای آن ندارید به شما سیستم افیلیت مارکتینگ یا همان همکاری در فروش را پیشنهاد می‌دهیم.

کسب درآمد دلاری از یوتیوب

آموزش صفر تا صد درآمد دلاری از طریق پلتفرم یوتیوب

سیستم افیلیت مارکتینگ علاوه بر اینکه از طریق وب ‌سایت‌ها انجام پذیر است از طرق‌های دیگری چون اینفلوئنسر مارکتینگ، بلاگرهای شبکه‌های اجتماعی، یوتیوبر‌های پلتفرم یوتیوب و هر بستر پر مخاطب آنلاین دیگری امکان پذیر است. همچنین نرخ کارمزد یا پورسانتی که هر وب‌سایت یا بستر آنلاین دیگر به ازای نمایش و فروش خدمات یا محصولات شما، دریافت می‌کند متفاوت از یکدیگر است.

منبع: چگونه

نظرات کاربران

  • نظرات توهین آمیز، نژاد پرستانه و زننده تایید نخواهد شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند و یا لینک سایر وبسایت ها در آن باشد تایید نمی شود.
  • لطفا در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده نفرمایید.
  • از ارسال کامنت نامرتبط با موضوع این مقاله پرهیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید دوست داشته باشید