مریم سیفی 25 روز پیش بدون دیدگاه

آموزش دیلیت اکانت لینکدین Linkedin مرحله به مرحله

لینکدین یک سایت و شبکه اجتماعی محبوب در زمینه کسب و کار است. همین موضوع این پلتفرم را از سایت‌های دیگر متمایز می‌کند. لینکدین به جای تشویق شما به پست کردن عکس از زندگی افسانه‌ای، یا پیمایش بی‌پایان در میم‌های تصادفی، تماماً در مورد شبکه‌سازی حرفه‌ای‌ برای کسانی که علاقه‌مند به شغل و حرفه خود هستند، است. با این حال شاید دوست داشته باشید از این شبکه اجتماعی بیشتر بدانید (آموزش ثبت نام در لینکدین بدون شماره) و یا حتی دیلیت اکانت لینکدین را یاد بگیرید.

همانطور که گفته شد، لینکدین برای همه مناسب نیست، به همین دلیل می‌توانید به سایت بپیوندید تا بعدا تصمیم بگیرید که دیگر نمی‌خواهید از آن استفاده کنید یا دوست دارید به استفاده از آن ادامه دهید. اگر اینطور است، باید بدانید که چگونه حساب LinkedIn خود را به طور کامل حذف کنید. بنابراین در این مقاله از چگونه قصد داریم روش دیلیت اکانت لینکدین را باهم بررسی کنیم.

دیلیت اکانت لینکدین

در ادامه نحوه دیلیت اکانت لینکدین یا به طور موقت ((هبرنیت کردن)) اکانت آورده شده است:

1. به وب سایت لینکدین بروید و با نام کاربری و رمز عبور وارد شوید.


2. پس از ورود به سیستم، روی گزینه Me کلیک کنید، که درست در زیر عکس پروفایل شما در نوار منو در بالای صفحه ظاهر می‌شود.


3. در منوی کشویی که ظاهر می‌شود، روی Settings & Privacy کلیک کنید.


4. در منوی سمت چپ صفحه، روی تب Account preferences کلیک کنید و مدیریت حساب را در منوی فرعی که ظاهر می شود انتخاب کنید.


5. در قسمت Account management روی Change کنار Close account کلیک کنید.


6. در صفحه بعدی، از شما خواسته می شود که تمایل خود برای دیلیت اکانت لینکدین و همچنین دلیل تصمیم خود را تأیید کنید. همچنین می‌توانید یک کادر بازخورد را برای به اشتراک گذاشتن نظرات‌تان با لینکدین پر کنید. پس از اتمام، روی Next کلیک کنید.

توجه: اگر عضویت Premium دارید، قبل از اینکه بتوانید حساب خود را ببندید، باید به عضویت Basic برگردید.


7. در مرحله بعد، از شما خواسته می‌شود که رمز عبور خود را دوباره وارد کنید تا فرآیند حذف کامل شود. این بخش را پر کنید و روی بستن حساب کلیک کنید.


بعد از حذف حساب لینکدین چه اتفاقی می‌افتد

حداکثر هفت روز طول می‌کشد تا لینکدین تمام اطلاعات شما را از سرورهای خود حذف کند. با این حال، به محض دیلیت اکانت لینکدین، تمام اطلاعات مخاطبین و پروفایل پاک می شود. این بدان معنی است که اگر تصمیم بگیرید در آینده دوباره به لینکدین بازگردید، باید یک پروفایل کاملاً جدید راه اندازی کنید و تأییدیه‌ها و ارتباطات خود را از ابتدا بازسازی کنید.

با این حال، حتی پس از گذشت هفت روز، این احتمال وجود دارد که بتوانید حساب LinkedIn خود را در موتورهای جستجو مانند Google و Bing مشاهده کنید. این موضوع به این دلیل است که موتورهای جستجو می‌توانند کندتر از وب سایت‌های اصلی به روز شوند. فقط چند هفته به این فرایند فرصت دهید و موتورهای جستجو در نهایت حافظه پنهان خود را پاک کرده و نتایج خود را به روز می‌کنند.

لینکدین به شما این امکان را می‌دهد که قبل از حذف، یک کپی از داده‌های خود را دانلود کنید، اگر بخواهید پس از بسته شدن حساب خود، اطلاعاتی را حفظ کنید، از این طریق ممکن خواهد بود.


دیلیت اکانت اینستاگرام

آموزش حذف حساب اینستاگرام به صورت دائمی با لینک مستقیم

کلام آخر

لینکدین یک سایت شبکه‌ای درجه یک برای جویندگان کار است، اما پس از اینکه شغل جدیدی پیدا کردید، بهتر است سریع حساب لینکدین خود را حذف نکنید. آیا می‌دانستید 87 درصد از کارفرمایان از لینکدین برای یافتن کارمندان خود استفاده می‌کنند؟ در حالی که ممکن است از موقعیت فعلی خود هیجان زده باشید، در آینده خوشحال خواهید شد که برای کارفرمایان قابل مشاهده باشید و باید به ساخت شبکه خود ادامه دهید.

منبع: چگونه

نظرات کاربران

  • نظرات توهین آمیز، نژاد پرستانه و زننده تایید نخواهد شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند و یا لینک سایر وبسایت ها در آن باشد تایید نمی شود.
  • لطفا در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده نفرمایید.
  • از ارسال کامنت نامرتبط با موضوع این مقاله پرهیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید دوست داشته باشید