تیم چگونه 755 روز پیش بدون دیدگاه

چگونه پیامک های تبلیغاتی را قطع کنیم (همراه اول، ایرانسل و رایتل)

همه ما قطعا تجربه دریافت یک سری پیامک های تبلیغاتی در طی شبانه روز را داشته ایم.این پیامک ها اغلب در مواقعی که شخص شاید منتظر دریافت یک پیام خصوصی و یا در نیمه شب در حالت استراحت باشد دریافت می شود که این می تواند واقعا آزار دهنده باشد.در این چگونه ما روش غیر فعالسازی اینگونه پیامک های تبلیغاتی را به شما آموزش می دهیم.

1. پیامک های تبلیغاتی : این دسته از پیامک‌ها هدفی جز تبلیغات و خدمت‌رسانی ندارند. هیچ هزینه‌ای هم از شما کم نمی‌کنند. مثلاً پیامک‌های حاوی کد تخفیف یا حراج‌های فصلی جز اس ام اس‌های تبلیغاتی هستند.
2. پیامک های خدماتی : دسته دوم پیامک‌های خدماتی هستند. این دسته، همان پیامک‌هایی هستند که از بانک یا یک آژانس هواپیمایی دریافت می‌کنید. این پیامک‌ها برای اطلاع‌رسانی و ارائه خدماتی هستند. شما نمی‌توانید به هیچ‌وجه آنها را لغو کنید. اما معمولاً شامل تخفیف، پیشنهاد و … هم نمی‌شوند.
3. پیامک های ارزش افزوده یا VAS : این پیامک‌ها، در ازای ارائه محتوا به شما، هزینه کم می‌کنند. به زبان ساده‎‌تر همه هزینه‌ها با شماست و در صورتی که مایل باشید تا به طور مرتب محتوای ارائه شده، برای شما ارسال شود؛ پول هر پیامک روی قبض تلفن همراهتان اضافه می‌شود و یا از شارژ موبایلتان کم می‌شود. (به پیامک‌های VAS، خدمات مبتنی بر محتوا هم می‌گویند.)


الف. غیر فعالسازی پیامک های ارزش افزوده VAS

پیامک های ارزش افزوده یا VAS : خدمات ارزش افزوده علاوه بر این که خدمات و اطلاعات بسیار زیادی در اختیار مشترکین قرار می‌دهد، اما گاهی اوقات با تبلیغات کاذب و گمراه‌کننده ممکن است مبالغ بالایی را به کاربران تحمیل کند.
برای مثال، اپراتورهای تلفن همراه کشور به مشتریان خود سرویس‌های پیامکی مختلفی را ارائه می‌دهند که به نام خدمات ارزش افزوده شناخته می‌شوند. مشتری با این خدمات می‌تواند در جریان اخبار روز قرار بگیرند، در بازی‌ها و مسابقات مختلف پیامکی شرکت کند و حتی پیامک‌های آموزشی بخواند. شکی نیست که چنین خدماتی می‌تواند به مشتری کمک کند تا هر چه سریع‌تر وآسان تر به اطلاعات مفید دسترسی داشته باشد. مثلا سرویس ارزش افزوده ای در ایران، خدمات بسیار مفیدی به بانوان باردار می دهد و با توجه به زمان و ماه بارداری، پیامک های آموزشی ارسال می کند تا مشترکان این سرویس با آسودگی خاطر این دوران را سپری کنند.

چگونه پیامک های تبلیغاتی را قطع کنیم (همراه اول، ایرانسل و رایتل)


بهترین راه ممکن برای عدم دریافت پیامک های بی فایده و کم ارزشی که هزینه هم در بردارند، این است که با داشتن آگاهی لازم، از همان ابتدا جواب این سرویس های سودجو را ندهید. در مرحله ی بعدی، بد نیست اگر با اپراتور خود تماس بگیرید و از این طریق، نسبت به غیر فعال سازی سرویس ارزش افزوده یا VAS خود اقدام نمایید.
وظیفه ما به عنوان یک شهروند خوب و بالنده در قدم اول این است که این آگاهی را به دیگر هموطنان خود بدهیم و اعتراض خود را به گوش مسئولان در اداره مخابرات برسانیم تا با دقت و وسواس بیشتری مجوز راه اندازی این سرویس های غیر مفید را صادر کنند.تا با استفاده ی درست از تکنولوژی، کشورمان را در مسیر صعود و پیشرفت قرار دهیم.

برای قطع کردن پیامک های ارزش افزوده، تمامی اپوراتورها یک کد مشترک را پشتیبانی می کنند که با استفاده از این کد شما می توانید تمام پیامکهای تبلیغاتی و پیامکهای مبتنی بر محتوا را لغو کرده و از دریافت آنها جلوگیری می کند. بنابراین شما می توانید با استفاده از مراحل ذیل، اقدام به قطع کردن پیامک های تبلیغاتی کنید.
1.  ابتدا ” #800* ” یا ” ستاره 800 مربع ” را در گوشی خود وارد کرده و دکمه callرا بزنید.
2. در پاسخ منویی دریافت خواهید کرد که شامل 3 گزینه زیر می باشد :

  • مشاهده سرویسهای فعال
  • قطع خدمات مبتنی بر محتوا
  • قطع پیامک تبلیغاتی

گزینه اول ؛برای شما سرویسهایی که مبتنی بر محتوی هستند را نمایش میدهند – این همان سرویسهایی است که به ازای دریافت پیامک از شارژ شما کم میشود.
گزینه دوم ؛ برای غیر فعال کردن سرویسهای فعالی که در بالا گفتیم میباشد. یعنی شما می توانید با استفاده از گزینه ( گزینه 2 ) اقدام به قطع کردن سرویس هایی که می توانند از شما شارژ کم کنند، نمائید.
گزینه سوم ؛برای قطع پیامکهای تبلیغاتی که اکثر از مرکز پیامها مانند (100012346 و 2000012345) و از این قبیل شماره ها ؛ بوده و دیگر پیامکی از این شماره ها دریافت نخواهید کرد. 
توجه : طبق اعلام اپراتورها نباید این عمل خللی در دریافت پیامکهای بانکی داشته باشد.


در ادامه به سراغ راه های غیر فعال سازی تبلیغات پیامکی در هر یک از اپراتور های فعال در کشور می رویم و طریقه انجام این کار را آموزش می دهیم:

ب. غیر فعالسازی سایر پیامک های تبلیغاتی اپراتورها

1. غیر فعالسازی پیامک های همراه اول

چگونه پیامک های تبلیغاتی را قطع کنیم (همراه اول، ایرانسل و رایتل)

برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی، مشترکین می توانند به یکی از روش های ذکر شده در تصویر اقدام نمایند.

  • مشترکین می توانند با ارسال عدد ۱ به سرشماره ۸۹۹۹، نسبت به قطع سرویس پیام تبلیغاتی خود اقدام نمایند.
  • پيامك های اطلاع رساني اپراتور و اطلاع رساني سرويس هاي پايه و باند پهن همراه اول، پیامک های تبليغاتی محسوب نمی شوند. بنابراین درصورت قطع سرویس پیام تبلیغاتی، مشترکین این نوع پیام ها را دریافت خواهند نمود.
  • برخي مشتركين به واسطه عضويت در باشگاهي خاص يا ارائه شماره خود به فروشگاه ها از اين مبادي پيامك تبليغاتي دريافت مي كنند كه در اين خصوص نيز اپراتور دخالتي ندارد.
  •  از طریق مراجعه به سامانه همراه من (پرتال و اپلیکیشن) مشترکین می توانند نسبت به فعال / غیرفعالسازی پیامکهای تبلیغاتی اقدام نمایند.

2. غیر فعالسازی پیامک های ایرانسل

چگونه پیامک های تبلیغاتی را قطع کنیم (همراه اول، ایرانسل و رایتل)
  1. جهت غیر فعال کردن سرویس دریافت پیام های تبلیغاتی با ارسال عدد 2 به شماره 5005 می توانید این سرویس را غیر فعال کرده و یا با خط ایرانسل خود با شماره 700 تماس گرفته و پس از ارتباط  با اپراتور درخواست خود برای عدم دریافت پیامک تبلیغاتی را اعلام نمایید.
  • برای ثبت درخواست دریافت پیامک تبلیغاتی، شما می بایست از خط خود، عدد را به شماره پیامکی 5005 ارسال نمایید. پس از ارسال پیام، شرکت ایرانسل پیامکی جهت فعال شدن این سرویس برای شما ارسال خواهد کرد.

2. از طریق شماره ۷۰۰ (از خط ایرانسل) و یا ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ (از سایر خطوط) با مرکز تماس ایرانسل ارتباط برقرار نموده و درخواست خود را ثبت کنید.


3. غیر فعالسازی پیامک های رایتل

چگونه پیامک های تبلیغاتی را قطع کنیم (همراه اول، ایرانسل و رایتل)
  • اولین راه استفاده از نرم افزار رایتل من است. با استفاده از منوی “مدیریت خدمات پیامکی انبوه و ارزش افزوده” فعال ‌سازی و غیرفعال سازی پیامک انبوه و ارزش افزوده را مدیریت کنید.
  • اگر به اپلیکیشن رایتل من دسترسی ندارید از طریق شماره گیری کد دستوری #800* و یا #195* و یا ارسال یک پیامک خالی به شماره 800 و یا 195 اقدام به غیرفعال کردن دریافت پیامک های تبلیغاتی و خدمات مبتنی بر محتوا نمایید.

توضیحات تکمیلی

شکایت از پیامک های تبلیغاتی متخلف:

مشکل زمانی شروع شد که مزاحمت از طریق پیامک‌های سیم‌کارت رواج پیدا کرد؛ چراکه حتی با لغو پیامک‌های تبلیغاتی هم نمی‌توانید جلوی این سیم‌کارت‌ها را بگیرید. به همین منظور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، یک راه دیگر را پیش پای ما گذاشت.
اگر یک پیامک تبلیغاتی از سیم کارت دریافت کردید، حتماً با شماره 195 تماس بگیرید و این شماره را گزارش کنید. این کار هیچ هزینه‌ای برای شما ندارد. به علاوه، سیم‌کارت بلافاصله توسط سیستم هوشمند بررسی و مسدود می‌شود. متخلف هم شناسایی شده و در نهایت قانون مرتبط با ارسال پیامک مزاحم اعمال می‌شود.

اپلیکیشن‌های ارزش افزوده یا VAS

نکته دیگری که حتما باید بدانید این است که بعضی از اپلیکیشن‌ها هم VAS به حساب می‌آیند. یعنی بعد از اینکه این اپلیکیشن را روی گوشی خودتان نصب کردید، به ازای هر روز مبلغی از روی شارژ شما کم یا به قبض تلفن‌تان اضافه می‌شود
این اپلیکیشن‌ها باید اطلاع بدهند که قرار است از شما هزینه بگیرند؛ اما مشکل بزرگی که معمولاً وجود دارد این است که این دست از APP‌ها، در کوهی از متن و نوشته، این موضوع را مخفی می‌کنند تا شما متوجه آن نشوید.
پس لطفاً هنگام نصب اپلیکیشن‌ها، اول مطمئن شوید که ارزش افزوده نیستند و قرار نیست پولی بدون اطلاع شما کم شود.

پیامک تبلیغاتی چیست؟

همه ما قطعا تجربه دریافت یک سری پیامک های تبلیغاتی در طی شبانه روز را داشته ایم.این پیامک ها اغلب در مواقعی که شخص شاید منتظر دریافت یک پیام خصوصی و یا در نیمه شب در حالت استراحت باشد دریافت می شود که این می تواند واقعا آزار دهنده باشد.در این چگونه ما روش غیر فعالسازی اینگونه پیامک های تبلیغاتی را به شما آموزش می دهیم.

پیامک های ناخواسته تبلیغاتی شامل چند دسته هستند؟

شامل 3 دسته هستند : پیامک های تبلیغاتی، پیامک های خدماتی و پیامک های ارزش افزوده یا VAS

آیا امکان غیر فعال سازی پیامک های ارزش افزوده می باشد؟

بله این کار از طریق کد گفته شده در آموزش امکان پذیر است.

این راهنما برای مشترکین کدام اپراتورها مناسب است؟

تمامی اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل

منبع: چگونه

نظرات کاربران

  • نظرات توهین آمیز، نژاد پرستانه و زننده تایید نخواهد شد.
  • نظراتی که جنبه تبلیغاتی داشته باشند و یا لینک سایر وبسایت ها در آن باشد تایید نمی شود.
  • لطفا در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده نفرمایید.
  • از ارسال کامنت نامرتبط با موضوع این مقاله پرهیز کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید دوست داشته باشید